vaderdag

Komende zondag is het weer zover in Nederland; Vaderdag. Naast zelf gefabriceerde creatieve uitspattingen zoals fotolijstjes, beschilderde stenen (papa je bent een kei) en gedichtjes, welke trouwens fantastisch zijn om te krijgen, krijg je hoogstwaarschijnlijk ook nog een “winkelkado”, of wil je deze geven aan vader. Maar, WATGEEFIK eigenlijk aan vader? een lijstje met tips van een vader:

SOKKEN!
Ik hoor je denken.. of het het nog afgezaagder kan. Maar een paar toffe sokken zijn echt heel fijn om te krijgen en te dragen. En dan heb ik het niet over saaie witte badstof varianten, nee! Denk aan supertoffe happy socks, de verschillende vrolijke designs bij Ali Express (wel even geduld hebben) of de chique en verfijnde modellen van Carlo Lanza

BIER/WIJN/WHISKEY
Uiteraard niet ff snel een kratje kopen bij de lokale grootgrutter of een fles bocht; nee laat het vader zelf brouwen of koop een lot voor een eigen vat. Duurt ff voordat ie er van kan proeven maar hoe tof is het om te vertellen dat je een eigen vat het met whiskey of wijn? Of dat je je eigen gebrouwen bier kan serveren in de mancave?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *